Virksomheds oplysninger

Sheikh ApS - CVR 42342440

C/O Zhiar Reshid
Odinsvej 13,
Tune

Mailadresse info@zakustik.com

Telefonnummer +45 50 70 01 00

Generelt

Indgåelse af aftale
Når du har lagt en ordre på webshoppen, vil du modtage en bestillingsbekræftelse.
Denne mail er alene en kvittering for, at vi har modtaget din ordre.

Vi er ikke bundet af aftalen, hvis der er tale om åbenlyse fejl - fx prisfejl eller tekstfejl. I så fald vil du naturligvis blive kontaktet. Hvis der skulle ske forsinkelse, fx fordi vores lagerstatus ikke er opdateret, vil I også blive kontaktet.

Betaling

Hos Zakustik kan du betale med Mastercard, Visa, Visadankort og Paypal

Vi tager ikke kortgebyr.

Alle priser er DKK og inklusiv moms.

Du kan ydermere betale med Anyday, hvilket giver dig en mulighed for delbetaling uden renter og gebyrer.

Du har mulighed for at betale med bankoverførsel efter aftale.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Fragt

Zakustik tilbyder levering af vores produkter. Der er også mulighed for afhentning efter aftale på vores lager i Tune.

Ved levering, leverer vi til hele Sjælland, Jylland og fyn dette understøtter ikke Bornholm, Færørene og Grønland. Ved levering til Bornholm, Færørene og Grønland kan dette forespørges. 

Vi gør brug af Danske Fragtmænd eller egen levering til vores produkter. Vores fragtpriser oplyses inden check-out. Vores leveringstid er 1-2 uger. Ved levering gøres der opmærksom på at vi kun leverer til kantsten og i den forbindelse ikke tilbyder opbæring uden anden aftale.

Vi anbefaler at du altid tjekker dine varer ved leveringsankomst, ved evt. skader fra leveringen bedes du afvise leveringen til fragtmanden, tager du imod varen hæfter du selv for evt. skader ved leveringen.

Fragtpriser: fra 250,- kr 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@zakustik.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for de fleste af vores akustikpaneler. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 2.000 kr.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og vurderet om der er evt. værdiforringelse.

Varen sendes til:

Odinsvej 13

4030 Tune, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Info@zakustik.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Persondata

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Multiservice /ZR og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på zakustik.dk er Multiservice /ZR

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan anmode om at få din persondata slettet eller udleveret ved at trykke på min persondata nederst på forsiden, eller skrive til info@zakustik.com.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Sheikh ApS - CVR 42342440
C/O Zhiar Reshid
Odinsvej 13,
4030 Tune
Mailadresse info@zakustik.com
Telefonnummer +45 50 70 01 00

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den: ____________________________     Modtaget den:___________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ______________________________________      Dato: ______________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)