Om ZAkaustik

ZAkaustik er et nyt etableret firma med speciale i akustiske paneler. Vi sælger til privatpersoner og ligeledes til erhvervsdrivende. Vi leverer til hele Danmark og i nogle tilfælde også til udlandet, dog skal dette forespørges på forhånd. Vi har butik i Værløse og vores produkter er til at finde i 300 butikker i Tyskland. Vi er et lille team på 5-6 medarbejdere der alle sætter en ære i at yde den bedste service samt levere et klagefrit produkt. Alle vores produkter er af dansk design samt dansk produceret fra en producent der eksisteret og udviklet i 8 år.

Mission og Vision

Hos ZAkaustik er vores mission at sikre at vores kunder opnår succes med deres projekter ved brug af vores produkter. Vores kortsigtede vision er at kunne levere til hele Norden og vores langsigtede vision er at kunne levere til hele Europa. Herudover ønsker vi på sigt at opnå flere samarbejdspartner og i den forbindelse videreudvikle vores sortiment med alt fra design til selve produkterne.

Værdier

Zakustik går ind for bæredygtighed og vi ønsker at passe på vores natur, klima og miljø. Derfor har vi valgt at vores paneler skal bestå af 60% genbrugt plastik. Vi genbruger vores restmaterialer, for at skåne miljøet. Dermed kan vi også altid udarbejde unikke ønsker til mål på produkterne. 

Alle vores produkter er 100% dansk design og dansk produceret, på den måde kan vi garantere at leveringen af vores produkter altid er i topkvalitet og dermed lever op til vores egne krav til professionalisme.